Hiszpania: Prognozowane terminy zakończenia sezonu zimowego

Hiszpania: Prognozowane daty zakończenia sezonu narciarskiego 2024/2025

Kiedy kończy się sezon zimowy w ośrodkach narciarskich w regionie Hiszpania? Uwaga: poniższe daty to terminy prognozowane, które mogą ulec zmianie w zależności od warunków śniegowych.
Nazwa ośrodka
Zakończenie sezonu
Świeży śnieg
Pokrywa
Otwarte trasy
Astún06. kwi
-
0cm
-
70-110cm
Puch
28/51 km
54% otwartych
-
Boí Taüll06. kwi
-
0cm
-
180-300cm
Ubity śnieg
45/45 km
100% otwartych
-
Candanchú06. kwi
-
0cm
-
30-160cm
Firn
24/51 km
47% otwartych
-
Cerler06. kwi
-
0cm
-
50-160cm
Puch
59/89 km
66% otwartych
-
Espot Esquí06. kwi
-
0cm
-
60-225cm
Puch
7/25 km
28% otwartych
-
Fuentes de Invierno06. kwi
-
0cm
-
10cm
Zróżnicowane warunki
-/9 km
-
Fórmigal06. kwi
-
0cm
-
35-170cm
Ubity śnieg
94/147 km
63% otwartych
-
La Molina06. kwi
-
0cm
-
40-130cm
Puch
56/71 km
78% otwartych
-
Leitariegos06. kwi
-
0cm
-
-
-
-
-
Panticosa06. kwi
-
0cm
-
60-130cm
Ubity śnieg
22/35 km
62% otwartych
-
Port Ainé06. kwi
-
0cm
-
170-300cm
Puch
26.7/26.7 km
100% otwartych
-
Puerto De Navacerrada06. kwi
-
0cm
-
20-100cm
Mokry śnieg
-/6.2 km
-
San Isidro06. kwi
-
0cm
-
35-55cm
Mokry śnieg
9/31 km
29% otwartych
-
Sierra de Béjar - La Covatilla06. kwi
-
0cm
-
-
-
-
-
Tavascán - Pleta del Prat06. kwi
-
0cm
-
40-60cm
Puch
-/4.9 km
-
Valdesqui06. kwi
-
0cm
-
120-300cm
Firn
22/23 km
95% otwartych
-
Valdezcaray06. kwi
-
0cm
-
10-70cm
Puch
9/23 km
39% otwartych
-
Vallter 200006. kwi
-
0cm
-
110-180cm
Ubity śnieg
8/11.3 km
70% otwartych
-
Masella13. kwi
-
0cm
-
35-140cm
Puch
64/72 km
88% otwartych
-
Port Del Comte13. kwi
-
0cm
-
100-135cm
Ubity śnieg
37.6/50 km
75% otwartych
-
Baqueira - Beret21. kwi
-
0cm
-
105-120cm
Puch
119/165 km
72% otwartych
-
Sierra Nevada27. kwi
-
0cm
-
50-300cm
Puch
106/112.5 km
94% otwartych
-
Alto CampooZamknięty
-
0cm
-
-
-
-
-
JavalambreZamknięty
-
0cm
-
-
-
-
-
La PinillaZamknięty
-
0cm
-
-
-
-
-
ManzanedaZamknięty
-
0cm
-
-
-
-
-
ValdelinaresZamknięty
-
0cm
-
-
-
-
-

Zaplanuj swój wyjazd

Copyright © 1995-2025 Mountain News LLC. Wszystkie prawa zastrzeżone.